Kış İçin En Güzel Erkek Parfümleri..

Kış ayları için yoğun ve kalıcı kokulara sahip ve odunsu, baharatlı kokulara asitlik kazandıran muazzam karışımları sizler için derledik. 

1.Dior Homme Intense

Lavanta kokusu ile açılış yaparak iris çiçeğini bizlere hissettiriyor. İris çiçeğinin temiz ve pudralı kokusu adeta bir imza parfümü etkisi veriyor. Dip notalarında misk ve odun kokusu ile erkeksi bir koku olarak bütün gün size eşlik ediyor. Çiçeksi odunsu ve mistik oldukça etkileyici bir erkek kokusu. Sonbahar ve kış ayları için oldukça ideal.

Tepe Notaları: Lavanta

Orta Notaları: İris Çiçeği

Dip Notaları: Vanilya, Misk, Sedir Ağacı


 2.Hugo Boss Boos Bottled

Günlük kullanım için oldukça uygun olan kokuyu meyve notaları açıyor. Sardunya ve karanfil ile sıcak ve baharat notalara çiçeksi bir dokunuş yapılıyor. Son olarak sandal, vetiver ve sedir ile muhteşem erkeksi bir kokuya dönüşüyor. Zamansız kullanılabilen ve klasikleşmiş bir koku.

Tepe Notalar: Erik, Meşe Yosunu, Elma, Limon, Bergamot, Sardunya

Orta Notaları: Maun ağacı, Karanfil, Tarçın

Dip Notaları: Sandal ağacı, Zeytin ağacı, Vanilya, Vetiver, Sedir ağacı


3.Calvın Kleın Euphorıa Intense 

Euphorıa ıntense, klasik Euphorıa kokusunun daha cesur hali diyebiliriz. Baharat, amber ve öd ağacı notaları kokuyu oryantal, seksi ve oldukça erkeksi bir noktaya taşıyor. Notaların muhteşem birleşimi ile sizlere bütün gün kalıcı harika bir imza koku sunuyor.

Tepe Notaları: Oryantal amber

Orta Notaları: Siyah fesleyen, Sedir ağacı yaprakları, Hidroponic adaçayı

Dip Notaları: Ladin reçinesi, Vetiver, Koyu renk ağaçlar, Lavanta sarı sakızı, Patchoul, Solid amber


4.Tom Ford Noir Extreme


Amberin etkisi ile odunsu notalar adeta dans ediyor. Sıradışı, etkileyici ve çekici erkeğin kokusu.  

Açılışı meyve notaları olan portakal kokusu ile yapıyor. Devamında Mandalina ile çiçeksi kokuların muhteşem uyumu sizleri karşılıyor. Son olarak Amber, sandal ağacı, damla sakızı ağacı reçinesi ile inanılmaz bir kalıcılık sağlarken notaların birleşimi harika bir koku sunuyor.

Baharatlı ve oldukça yoğun bir koku olduğu için kış aylarında, akşam davetlerinde kullanılması çok daha uygun olacak bir koku.

Tepe Notaları: Mandalina yağı, Bitter portakal yağı, Ginger ekstresi

Orta Notaları: Gül özü, Yasemin akordu, Portakal çiçeği, Hindistana özgü kulfi tatlısı

Dip Notaları: Vanilya madagaskar, Amber, Avustur sandal ağacı, Damla sakızı ağacı reçinesi


5.Chanel Bleu De Chanel

Yoğun ve odunsu bir koku olan Bleu De Chanel meyve notaları ile odunsu kokuların harika birleşimini bizlere sunuyor. Maskülen tavrın oldukça yüksek olduğu koku büyüleyici bir imza kokusu. Sıradışı ve etkileyici erkeklerin insanlar üzerinde iz bırakan kokusu haline gelmiş. Kalıcılığı oldukça yüksek olan koku yoğunluğu sebebiyle kış aylarında ve akşam davetlerinde kullanıma çok daha uygun. 

Tepe Notaları: Turunçgil

Orta Notaları: Greyfurt, Limon, Vetiver, Yasemin, Nane

Alt Notaları: Pembe biber, Tütsü, Sedir


6.Dolce&Gabbana The One

Dolce&Gabbana The One bayan versiyonunun da olduğu kalıcılığı yüksek odunsu ve baharatlı esintiler barındıran oldukça etkili harika bir koku. Turunçgillerin odunsu ve baharatlı kokularla inanılmaz uyumunu sizlere sunuyor.

Tepe Notaları: Bergamot, Kişniş, Fesleğen

Orta Notaları: Kakule, Zencefil, Neroli

Dip Notalar: Sedir, Esmer Amber, Tütün


7.Hermes Terre D'Hermes

Parfüm ünlü parfümör Jean Claude imzası taşıyor. Açılıştaki turunçgiller ve sardunya yapraklarının inanılmaz uyumu sizleri karşılıyor. Misk, Paçuli ve vetiverin harika esintisi sizi etkisi altına alırken sedir ağacı ve odun harmanının çarpıcı notaları ile mest oluyorsunuz. Kalıcılığı oldukça yüksek olan koku kış aylarında ve gece kullanımı için ideal

Tepe Notaları: Greyfurt, Portakal, Çakmak taşı, Sardunya yaprakları

Orta Notaları: Biber, Paçuli, Misk, Vetiver, Sardunya

Dip Notaları: Sedir, Aselbent, Odun harmanı





Yorumlar