Koç, Aslan, Yay / Ateş Grubu Burçları İçin Aylık Burç Yorumları..



 KOÇ BURCU

Sevgili koç burçları ve yükseleni koç burcu olanlar

Koç burçlarının hayatında yeni iş görüşmeleri veya bulundukları işlerinde yükselme olabilir. Bu değişim hayatınızda oldukça güzel ve istediğiniz bir noktaya gelmenizi sağlayacak. Çevrenizdeki insanların da desteğini aldığınız başarılı günleriniz çok yakında.

Arkadaş çevrenizde bazı değişiklikler ve yenilikler olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir ve bu insanları yakın çevrenize dahil edebilirsiniz. Yeni bir arkadaş ortamına girebilirsiniz. 

Maddi açıdan oldukça iyi gelişmeler olacak. Bu gelişmeler ile hayatınızın bir kısmında değişiklikler olabilir. Bu maddi gelir yasal bir olaydan dolayı (miras, nafaka, tazminat gibi) olabileceği gibi işlerinizdeki başarıdan dolayı da olabilir.

Aşk hayatınızda bir hareketlenme olacak. Yeni bir ilişki veya evli iseniz eşinizle baş başa zaman geçireceğiniz güzel ve mutlu bir dönem sizi bekliyor.


ASLAN BURCU

Sevgili aslan burçları ve yükseleni aslan burcu olanlar, uzun zamandır istediğiniz ve hayalini kurduğunuz bir yükseliş dönemi sizi bekliyor.

İş hayatınızda gözünüz yükseklerde ve adım adım yükselmeye başlayacaksınız. Kendinize güvenin bunu başarabilirsiniz. Büyük sorumluluklar sizi bekliyor.

Merkür retrosu eski defterleri yeniden açmak zorunda bırakabilir. Bunun için canınızı sıkmayın ve bu sorunları halletmeye bakın. Sizi olumsuz etkileyen her şeyden uzaklaşmaya çalışın. 

Çevrenizde sizden yardım isteyecek insanlar olacak. Desteğinizi esirgemeyecek ve kendinizi çok daha güçlü hissedeceksiniz. 


YAY BURCU

Sevgili yay burçları ve yükseleni yay burcu olanlar, iş konusunda yükselmeye hazırlanın, uzun zamandır beklediğiniz terfi sizi bulacak.

Yeni iş teklifleri alabilir veya kendi işinizin patronu olabilirsiniz. İş hayatınızda istediğiniz gelişmeler ile karşılaşacaksınız. 

İş hayatında istediğiniz gelişmeler olurken yaşayacağınız yoğunluğun sağlığınızı kötü etkilemesine izin vermeyin.

Eski aşklar kapınızı çalabilir. Geçmişte o kişi isteyip istemediğinizden emin olmadan hareket etmemelisiniz. Doğru kişiyi bulmak istiyorsunuz peki karşınızdaki kişi doğru kişi mi? Kesinlikle bundan emin olmalısınız.

Ekonomik açıdan hızlı kararlar almaktan kaçının. Daha iyi karar vermeye ve o kararı en iyi şekilde uygulamaya odaklanın. 



Yorumlar