En Güzel Yılbaşı Filmleri..

                                                                      Orjinali           /           Animasyon Versiyonu

Grinç (2000)

Grinç Dr Seuss'ın çocuk romanıdan uyarlayan Ron Howrd ve seslendirmesini Grinç karakteri ile Jim Carrey 'nin canlandırdığı ABD yapımı filmdir. Oldukça beğenilen ve izlenen filmin animasyon versiyonu da bulunmaktadır. Yılbaşı ruhunu yansıtan ve içinizi ısıtacak oldukça güzel bir film.



Aşk Her Yerde ( 2003 ) 

Dünyanın yönetim koltuğunda oturan otoriter başkanı ya da kitleleri büyüleyen bir rockstar olun hiç fark etmez, Aşktan kaçamazsınız! Aşk Her Yerde filmi Noel yaklaşırken Londra'da yaşanan 10 ayrı aşkı anlatıyor. Yönetmeni ve senaristi Richard Curtis 'in bir başyapıtı.



Tatil (2006)

Başrollerini Kate Winslet ve Cameron Diaz'ın  paylaştığı 2006 yapımı romantik komedi filminin yönetmeni Nancy Meyers.

Kutup Ekspresi (2004)

Robert Zemeckis'in yönetmenliği yaptığı ve seslendirmelerinde Tom Hanks, Andrew Ableson gibi isimlerin olduğu bir animasyon filmidir.



The Christmas Chronicles (2018)

Matt Lieberman'ın kaleminden çıkan ve Clay Kaytis yönetmenliğinde İngiliz yılbaşı komedi filmidir. Kurt Russell, Darby Camp, Judah Lewis, Goldie Hawn gibi birçok oyuncu ile çekilmiş bir aile filmidir. 2018 yılında çıkan 1. film ile birlikte 18 kasım 2020 tarihinde seyirci ile buluşmuş olan 2. filmde mevcut.



Aile Babası (2000)

Brett ratner'ın yönetmenliğini yaptığı, David Diamond ve David Weissman'ın kalemlerinden çıkmış olan Amerikan romantik komedi filmidir. Nicolas Cage ve Tea Leoni'in oyunculuklarını seyrettiğimiz biraz dram içerikli oldukça güzel bir film.

Aile Bağları (2005)

Thomas Bezucha tarafından yazılmış ve yönetilmiş bir Amerikan komedi-dram filmidir. Michael London'un yapımcılığını üstlendiği ve Sarah Jessica Parker, Dermont Mulroney gibi isimlerin rol aldığı bir aile filmi.


Yorumlar