PÜRÜZSÜZ BİR CİLT İÇİN ÖNERİLER..

 GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIN


Özellikle yaz aylarında güneşin zararlı etkilerinden cildinizi koruyun. Güneşin neden olduğu lekeleri hiçbirimiz cildimizde istemeyiz.


HAFTADA 2 DEFA PEELİNG YAPIN


Yüzümüzü korumak kadar temizlemek, ölü hücrelerden arındırmak da o kadar önemlidir. Özellikle evde uygulayabileceğiniz kolay peelingler mevcut. Kendinize bir türk kahvesi yapın ve telvesini peeling olarak kullanabilirsiniz. Cildinizi hem yumuşacık yapacak hem de ölü hücrelerden arındıracaktır.

TONİK KULLANIN

Tonik hem makyaj ve kirli havanın yüzünüzdeki etkilerini silerken aynı zamanda gözeneklerinizi de sıkılaştıracaktır.


KULLANDIĞINIZ ÜRÜNLERİN İÇERİKLERİNİ OKUYUN


İçerik okumak ürün alırken çok önemli. Cildinize uyguladığınız ürünlerin ne olduğunu sizlerde bilmek istersiniz. Bilmediğiniz içeriklerde google'dan yardım alabilirsiniz. Zamanla hepsini su gibi ezberleyerek aldığınız ürünü gönül rahatlığı ile kullanabileceksiniz.


YEMEKLERİNİZE DİKKAT EDİN


Cildinizi içeriden de doğru beslemelisiniz. Fazla yağlı, tuzlu, baharatlı ve karbonhidrat içeriği yüksek yiyecekler hem vücudunuza hem cildinize zararlıdır. 


BOL SU İÇİN


Bol su içmek cildinizi yumuşatacak ve aydınlık bir görüntü verecektir. Bol su tüketimi besinlerin sindirilmesine ve vücuttaki tüm atık maddelerin vücuttan uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Günde en az 2-3 litre su içmeye özen gösterin. farkı sizde göreceksiniz.

Yorumlar