Note 02 Rose Dudak Kalemi



   Herkese yeniden merhaba. Bugün blogumun konuğu note dudak kalemi. Açıkçası note markasının dudak kalemlerinden büyük bir beklentim yoktu. Eminim çoğumuzda böyle düşünüyoruz. Bir emily bir essence kadar yumuşak değildir diye düşünüyordum ancak tanışıncaya kadar. 



İsmini çok duyduğum bir rengi aldım. Bulmak da hiç kolay olmadı. 02 rose rengi. Böyle kiremite dönük bir turuncu rengi. Rengine gerçekten bayıldım. Ruj olarak kullanıldığında çok güzel duruyor ki ben hep bu şekilde kullanıyorum. Kalıcılığı bir likit mat ruj olmasa da fena değil. Bir şeyler yediğinizde yada içtiğinizde sadece dudak kenarlarınızda kalıyor ama tazelemek çok kolay. Yapısı inanılmaz yumuşak ve sürüm kolaylığı sağlıyor. Note markasından böyle bir dudak kalemi beklemiyordum ama ön yargılı olmamalıymışım..


Bütün yumuşak kalemlerde olan tek sorun var ki oda ucunun çok çabuk bitmesi. Bu kalemi kullanacaksanız makyaj çantanıza birde kalemtıraş koymalısınız. Tek sürümde ben ucunu bitiriyorum ve tabi bereketli de olmuyor. Ama bence bu renk için kalemtıraş da taşınır. Bu kalemler koruma ambalajında satılıyor yani açılmış mı hiç kullanılmış mı gibi bir derdiniz olmadan gönül rahatlığı ile note markasının kalemlerini satın alabilirsiniz. Fiyatları ise 4.90 
Note markasının dudak kalemlerini hiç denemediyseniz bence bir şans verin pişman olmazsınız. :)

Blog ınstagram ailemize katılmayı unutmayın..


Güzel Günler..

Yorumlar

Yorum Gönder