Vücut Şeklinize Göre Giyinin..



  Herkese merhaba. Bugün sizlerle doğru giyinme konusunda konuşacağız. Vücudumuzu tanımalı ve kıyafetlerimizi doğru seçmeliyiz. Peki bunu nasıl yapacağız. Hemen öğrenelim..



Boyunuz kısa ise ve uzun göstermek istiyorsanız; sade ve düz kesimleri tercih edin. Topuklu ayakkabı her zaman kurtarıcıdır. Hem duruşunuzu güzelleştirir hem boyunuzu uzatmada yardımcı olur. Çok yüksek giyemiyorsanız bile günlük topuklu ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Dokusu kalın kumaşlardan kaçının. İnce bir kemerde sizin yardımcınız olacaktır. 


Geniş kalçalı iseniz; dar pantolonlar, düşük beller, kısa dar tshortler kalçalarınızı ortaya çıkaracaktır. Aynı zamanda sentetik ve keten kumaşlardan da uzak durmalısınız. Kot pantolonlarda cepli, yüksek belli, ve koyu renkli modelleri tercih etmek yararınıza olacaktır. Yüksek topuklarla birlikte boru pantolonlarda sizin yardımcınız olacaktır.


Büyük göğüsleriniz varsa; Bazı bayanlar göğüslerinin küçük olduğundan şikayetçi olsa da bazıları göğüslerinin çok büyük olduğunu düşünür ve bu durumdan şikayetçidir. Hatta bazıları da göğüslerini saklamak için duruşunu bozar ve kambur durmaya, göğüslerini saklamaya çalışır. Bunlara hiç gerek yok. Duruşunuzu bozmayın. doğru tercihlerle dilediğiniz görünüşe kavuşacaksınız. Burada en önemli nokta sutyen seçimi. Göğüslerinizi küçük gösterecek sutyenleri seçmelisiniz. Havuz ve V yakalar, yarasa kollar, göğüslerinizi daha küçük gösterecektir. Kloş eteklerden kaçının. Dar giysiler göğüslerinizi bastıran kötü bir görüntüye neden olacaktır. Bisiklet yakalardan da uzak durmalısınız.


Kollarınız kalın ise; Yarasa kol ve karpuz kol en güzel seçim olacaktır. Sıfır kollu kıyafetlerden kesinlikle uzak durmalısınız. Seçtiğiniz kıyafetler kolunuza oturmamalıdır. 


Bu seçenekleri çoğaltmak mümkün. Kıyafetleri kendinize yakıştırmak, doğru giyinmek hem sizi mutlu edecek hemde öz güveninizi yerine getirecektir. Vücudunuzun şekli ne olursa olsun güzel olduğunuza inanın. Her zaman dik yürüyün. En güzel kıyafet insanın nasıl hissettiğidir. :)

Blogumuzu takip edip ailemize katılmayı unutmayın :)

Güzel Günler...

Yorumlar

  1. blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takibe aldım ben de bloğuma beklerim :)
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Güzel fikirler icin tesekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğunuz ve görüşünüzü paylaştığınız için asıl ben teşekkür ederim.. Umarım işinize yarar.. :)

      Sil
  3. Ne güzel anlatmışsınız bende kısa boyluyum yüksel bel pantolonlarla kısa kazakları tercih ediyorum ayağıma ise nike airmax tarzı giyinmeyi seviyorum. sizi takipteyim bende beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim.. Hoşgeldin..:) bende takipteyimmm

      Sil

Yorum Gönder