Essence All About Matt Pudra



  Herkese yeniden merhaba. Bugün sizlerle essence markasından bir pudrayı inceleyeceğiz. Bu pudrayı alalı neredeyse 2 ay oldu ve her gün makyajım da bu ürünü kullandım. Şimdi size tecrübelerimden bahsedeceğim.



Essence markası hepimizin bildiği gibi fiyat performans açısından çok güzel bir marka. Bu pudraya hep elim gitti ama sürekli erteledim ve başka ürünler denedim. Ama bi rossmann alışverişimde artık ertelemek istemedim ve aldım. Keşke daha önce alsaydım dedirten bir pudra oldu. Fiyatına göre oldukça güzel bir iş çıkardı.


Yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi elinize yada fırçaya ilk aldığınızda beyaz bir görüntüsü var ancak bu transparan bir pudra yani güzelce dağıtarak uyguladığınızda görünmeyen ama matlaştıran bir ürün. Benim cildim karma. Yanaklarım kuru olmasına rağmen ürünün nasıl bir etkisi olacağını görmek için yanaklarımda da kullandım ve pullanma yada daha fazla kuruluk görmedim. Göz altları içinde ideal bir ürün. Ben baking yöntemi kullanıyorum. Ve kapatıcımın gözaltı çizgilerime dolmasını gerçekten engelliyor. Ambalajının sağlamlığı da büyük bir avantaj. Çantana at çık pudralardan. Tek kötü yanı çok tozutması ama hangi pudra tozutmuyor ki.. :) 


Yani ben bu pudrayı çok sevdim. Eğer sizde transparan bir pudra arayışındaysanız tavsiye edebileceğim bir ürün. Gratis ve rossmann mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 11 tl. Yeni yazılardan haberdar olmak için ailemize katılmayı unutmayın..

Güzel Günler...


Instagram : setenayileguzellik  

https://www.instagram.com/setenayileguzellik/





Yorumlar

  1. fiyatı da çok uygunmuş denenebilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem fiyatı uygun hem işlevi güzel mutlaka denemelisin :)

      Sil
  2. Çok merak ettiğim bir ürün ama hala deneme şansı bulamadım. kesinlikle deneyeceğim. :))

    Takipteyim...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder