Sonbahar Kış Makyaj Trendleri



Herkese yeniden merhaba.. Bugün sizlerle sonbahar kış makyaj trendlerini konuşacağız. Podyumlarda tasarımcıların sıklıkla kullandığı ve sezonun modası makyajları bir gözden geçirelim.




Koyu Dudaklar

 Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezi koyu renk dudaklar bu sezonda yine çekiciliğini koruyor. Birçok ünlü tasarımcı defilelerinde bolca rimelli kirpikler, doğal haline bırakılmış veya doğala yakın doldurulmuş kaşlar ile birlikte koyu dudakları tercih etti. 



Doğal Görünüm

Hemen hemen her sezonun trendlerinden olan doğal görünüm bu sezonda seçeneklerimiz arasında. Gözlere hafif bir gölge, hafif rimelli kirpikler, şeftali yada bebek pembesi bir allık ve nude parlak veya mat bir ruj ile bu görünümü elde edebilirsiniz.




Şeftali Tonları

Şeftali tonlarını neredeyse hepimiz çok severiz. Doğal ve sağlıklı görünen yanaklar için şeftali tonlu bir allık ve gözleri ön plana çıkarmak için yine şeftali tonlu bir far kullanabilirsiniz. Kış aylarında kullanılan koyu rujların aksine nude bir ruj ile fresh bir görünüme sahip olabilirsiniz.



Buğulu Gözler

Bakışlara esrarengiz ve sexi bir hava katan buğulu göz makyajı da bu sezon tercih edilebilir. Buğulu göz makyajınızı dilerseniz bir göz kaleminizi göz kapağınıza sürerek dağıtabilir yada daha doğal yumuşak bir geçiş istiyorsanız siyah veya küllü gri bir far kullanabilirsiniz.




Kalın Kaşlar

Kalın kaş görünümü bu sezonda tercihler arasında. Yukarıya doğru taranmış erkeksi kaşları podyumlarda sıklıkla görüyoruz. Dilerseniz koyu dudaklar ile dilerseniz de koyu dumanlı gözler ile kullanabilirsiniz.










Yorumlar

  1. Koyu renk rujlar hic bana gore degil. Benim tercihim seftali tonlarindan yana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şeftali tonları hem doğal duruyor hemde sizi daha fresh gösteriyor. Çok güzel bir seçim.

      Sil
  2. ayy en bi sevdiğimm koyu renk rujlar ama çok iddialı herkese yakışmıyor maalesef :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birazda gözünüzün alışmasıyla ilgili. Kendinizde görmeye alışkın olmayınca yakışmadığını düşünüyorsunuz.

      Sil
  3. Koyurenk rujlar favorim. Açik hiç yakismiyor zaten. Deryaninsporgunlugu.blogspot.co.at

    YanıtlaSil
  4. İadeyi ziyarete geldim. Takipteyim. Nice güzel paylaşımlara .:)

    YanıtlaSil
  5. Koyu renk rujlara bayılıyorum, kışın en sevdiğim tarafı diyebilirim ;) Önerlierin için tşkler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bol rimelli ve sadece gölgeli gözler ile birlikte koyu ruj harikaa. Bende çok seviyorum. Asıl okuduğunuz için ben teşekkür ederimm :))

      Sil

Yorum Gönder