Maybelline Jel Eyeliner..


  Herkese yeniden merhabaa.. Bugünde o çok zor uygulanan ama makyajı çok güzel bir hale getiren eyelinerın jel haline gelelim. Konumuz maybelline jel eyeliner. Yine maybelline'nin keçe uçlu veya kalem denilen eyeliner'ının yazısını buradan okuyabilirsiniz.



 Maybelline markası keçe uçlu eyelinerı ile beni hayal kırıklığına uğratsa da jel eyelinerı gerçekten bir harika. Rengi, uygulanışı, duruşu ve dağılmaması ile gerçekten bunsan sonra tekrar tekrar alırım dediğim bir ürün oldu.

  Ürünün kutusundan gördüğünüz gibi ürün ve yanında birde fırçası çıkıyor. Ürünlerin içerisinden çıkan fırçaları kullanılışlı bulmazdım ki bir çoğunuzun da benim gibi düşündüğüne eminim. Ama bu ürünün fırçası oldukça başarılı. Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi yan tutarak ince bir çizgi halinde eyeliner çekebilirsiniz veya düz tutarak çir çizgi çekip onu dağıtabilir ve güzel bir buğulu göz makyajı yapabilirsiniz.

                                     

 Eğer ben bu fırçayla eyeliner çekemem bana açılı eyeliner fırçası lazım diyorsanızda eklips'in eyeliner fırçasını önerebilirim. Oldukça güzel ve kullanışlı bir fırça. Fiyat performans olarak sizi şaşırtacaktır. Eklips fırçalarını gratislerde bulabilirsiniz.



 Üründen ben oldukça memnun kaldım. Kesinlikle bir dağılma dökülme yaşamadım. Ürünün başka birçok rengi de var. Eğer bir jel eyeliner arayışındaysanız bu ürüne bakmanızı öneririm.

Güzel Günler..


Yorumlar

  1. Takipteyim cnm güzel tatlı blogunu :)

    www.beautybygizzy.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. merhaba canım :) takibe aldım banada beklerim ayrıca okumayı seven herkesi bloğuma beklerim :) http://yildizyagmuruu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin canııım. Bende hemen geliyorumm :))

      Sil

Yorum Gönder