2015 Çanta Trendleri


  Çanta her bayanın vazgeçilmez aksesuarı olmuştur. Her kıyafetimiz için uyumlu olan banko çantamız ile birlikte farklı birçok çantamız dolabımızda ki yerini alıyor peki 2015 de hangi çantalar trend ? Seçimlerimiz hangi çantalara yönelik olmalı ?




    Geçtiğimiz sezon da çokça tercih edilen tote çantalar geniş ve birçok eşyanızı içine aldığı için çok kullanışlı bir tercih. Alışveriş çantası olarak da bilinen bu çantalar rahatça bütün eşyalarınızı içine alır ve kolay bir kullanım sağlar. Tote çantaları bu sezonda sıkça göreceğiz. 



   Bu sezon clutch çanta çantaları da çokça göreceğiz. Zarif görünümü ile çoğumuzun tercihi olmaya devam edecek. Her kıyafetimiz ile uyum sağlayabilen modelleri olan clutch çantalar gece veya günlük kullanım için çok uygun bir seçim.



  
   Satchel bag yani askılı çantalar spor şık görünümü ile dolaplarımızda ki yerini almaya hazırlanıyor. Bu yazda rengarenk askılı çantalar trend olacağa benziyor. Hem çapraz hem askılı hemde elde taşınabilme konforu sağlayan çantalar bu sezon ki seçimlerimiz arasında.




   Ve eşyalarını hiçbir çantaya sığdıramayanlar mutlaka bir kaç eşyam dışarıda kalıyor diyenler için tote çantalardan sonra gelen en geniş model drawstring bag... Birçok boyut seçeneği bulunan drawstring bag çantalar, geniş ve rahat iç hacmi, kolay kullanımı şık duruşu ile çantalara sığmayanların yeni sezon için tercihi.





  Yeni sezonun şık tercihlerinden biri kelepçe çantalar oldu. Bu sezona damga vuracağa benziyor. Küçük bir çanta olsa da şıklığımdan ödün vermem diyenler için biçilmiş kaftan. Dolabınızdaki yerini almak için sizleri bekliyor. 




   Büyük çantam olsun herşeyi içine atabileyim eşyalarımı sığdırabileyim aynı zamanda rahat ve şık olsun isteyenler için bu sezonda vazgeçilmez olan seçim sırt çantaları olacaktır. Hem rahat hem spor hemde şık bir seçim daha ne olsun. Rengarenk modelleri ile yaza yakışan bir seçim olacak.









Yorumlar