Maskülen Şıklık


       Bayanların çok beğendiği maskülen tarz  zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.  Kravat, papyon, uzun ceket, pantolon askısı, erkek gömleği ve mokasen ayakkabılar gibi birçok parça doğru bir kombinle tarz bir görüntü elde etmenize yardımcı oluyor. 


 Günlük giyiminizde kullandığınız gömlek pantolon kombininize bir kravat ekleyerek dilerseniz ton sür ton şeklinde kullanabilir veya zıt bir renk kullanarak daha çok ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz.


Sportif bir şekilde de kullanabileceğiniz pantolon askılarını aynı zamanda şık bir davette de kullanabilirsiniz. Yüksek bel pantolon ile bacak boyunuzu olduğundan çok daha uzun gösterebilir bunu bir pantolon askısı ile tamamlayıp maskülen tarzınızı yansıtabilirsiniz.


Skinny bir pantolon ve bir gömlek kullanarak uzun, bol ceketlerinizi kullanabilir ve bu 

kombininizi clutch bir çanta ile tamamlayabilirsiniz. Clutch çantaların şıklığından 

bahsetmeden geçmek haksızlık olurdu. Her kombininiz ile uyum sağlayabilen çok çeşitli 

tarzlarda bulabileceğiniz bu çantaların şık duruşu tartışılmaz bir gerçek.




Ve maskülen adımlar için mokasen ayakkabılar... Eski dönemlerde kızılderililerin giydiği deriden yapılmış tek parça ve ufak ipli bu ayakkabılar vintage hale getirilerek çok şık bir seçim olarak bizlere sunulmuş bunun yanı sıra oxford ayakkabılarında hakkını yemek olmaz. Topuklu seçeneği de bulunan bu şık ayakkabılardan edinmenizi öneririm...



Geçtiğimiz sezonda çok tercih edilen maskülen tarz bu sezonda tercihimiz olmaya devam ediyor...

Yorumlar