The Balm Meet Matte Committed Ve Muadili Flormar 229 Dudak Kalemi



    Herkese yeniden merhaba. Bugün sizlerle çok sevdiğim the balm markasının likit mat rujlarından committed rengini ve ona muadil olan flormarın 229 numaralı dudak kalemini inceleyeceğiz. 



Likit mat rujları daha önce duymamış olanlar için bir cümle ile anlatmak gerekirse, gloss görünümlü ama sürdükten birkaç saniye sonra matlaşan ürünler. 

Oldukça popüler ve kullanışlı olan bu likit mat rujları artık birçok marka çıkarmaya başladı. Sürümü, matlaşması, kalıcılığı çok çok iyi olduğu için büyük ilgi görüyor. 


Çoğumuzun bildiği the balım markasının likit mat rujlarından committed rengini çok severek kullanıyorum. Kokusu da kendisi gibi çok güzel. Mentollü bir koku biraz fazla keskin ama sadece sürerken o kokuyu alıyorsunuz.

Dudakta matlaşmasına rağmen kurutmayan bir ruj. Özellikle dudağınızı çok fazla germeden sürerseniz dudağınızda ruj olduğunu bile hissetmiyorsunuz. Ve bu güzel ürüne bir muadil yada dudak kalemi olarak kullanıp yine committed'ı sürebileceğiniz bir ürün buldum. 

Flormar'ın 229 numaralı dudak kalemi. Sanırım Flormar'ın dudak kalemlerini anlatmama gerek yok. Sürümü, yumuşaklığı çok güzel. Bu dudak kalemi ile isterseniz ruj gibi kullanıp committed sürmüş gibi yakın bir renk yakalayabilirsiniz. 

Likit mat rujun normal fiyatı 30 tl civarı ama indirimde 20 tl' ye alabilirsiniz.
Flormar dudak kalemi ise 5 tl.

Blog ve ınstagram ailemize katılmayı unutmayın.. :)

Güzel Günler...

Yorumlar

Yorum Gönder