Wet n Wild Comfort Zone Paleti



   Herkese yeniden merhaba bugün sizlere uzun zaman önce aldığım bir far paletinden bahsedeceğim. Elimde buna benzer birçok palet olmasına rağmen sizlere yazısını yazmak için almak ve denemek istedim. Dilerseniz palete bir göz atalım..


  Öncelikle bütün renkler ışıltılı. Ben far bazı ile kullanıyorum. Farlar kesinlikle sim sim durmuyor. Sürdükten bir beş dakika sonra bütünleşiyor ve krem far gibi görünüyor ve ben o görüntüye bayıldım. Mat renkler olmadığı için gölge işlemini başka bir palet yada bronzer kullanarak yapabilirsiniz. 

İki katta verdikleri renkleri resimlerde görebilirsiniz. Pigmentasyonu fena değil ama mükemmelde değil. Tozutması çok aşırı derecede yok her farda olan tozutma bu palette de mevcut. Ben paleti oldukça sevdim. Hem koyu renkler hem açık renkler barındırıyor. Fiyatına göre çok çok güzel bir ürün. Eğer sizde benim gibi krem far görünümünden hoşlanıyorsanız kesinlikle bir şans vermenizi öneririm.


Wet n Wild markası gratis mağazalarında satılıyor. Bu paletin fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 21 TL ancak indirimde 16  17 TL ye kadar düşüyor. Özellikte indirimde yakalarsanız tadından yenmez. Ancak zor bulunan bir palet eğer almaya niyetiniz varsa bulduğunuz an kapın derim :))


Blog ve ınstagram ailemize katılmayı unutmayın.. :)



Güzel Günler...

Yorumlar

  1. renklerı gercekten cok guzelmış:)

    YanıtlaSil
  2. merhaba çok güzel bir post olmuş gerçekten blogunuzu çok sevdim ve takibe aldım banada beklerim sevgileerle :)))) http://nuranseker.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim. Hoşgeldin 😊😊 bende geliyorm hemen 💕

      Sil
  3. En sevdiğim paletlerden biri, sağ en alttaki renk turuncu gibi görünmüş sizde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz yanarlı dönerli bir renk ama onu resimde yansıtamadım ışığa göre rengi değişiyor ve o kadar güzel ki kullanmaya kıyamıyorum 💕💕

      Sil

Yorum Gönder