İlk Buluşmada Nelere Dikkat Etmeliyiz..?



Herkese yeniden merhaba.. Bugün sizlerle sevgilinizle ilk buluşmada nelere dikkat etmelisiniz, nelerden kaçınmalı neleri dikkatli yapmalısınız bunları konuşacağız. Unutmayın ilk intiba çok önemlidir. Şimdi nelere dikkat etmemiz gerektiğine bir bakalım..



Öncelikle dış görünüş. Karşınızdaki kişi sizi ilk gördüğünde nasıl biri olduğunuzu görmeli. Sempatik mi tatlı mı nasıl giyinmeyi seviyor gibi gibi birçok özelliğinizi dış görünüşünüzden anlamalı bu yüzden her zaman şık ama sade olmalısınız. 

Makyajınızda da sadelikten yana olun. doğal bir ten makyajı, mesela çok hafifi bir fondöten. Ancak fondöten deyip de geçmeyin. Ten renginize ve cilt tipinize uygun bir fondöten seçini çok çok çok önemli. Güzelleşelim derken daha kötü görünmek istemeyiz. Ardından çok tatlı hafifi kızarmış yanaklar. Göz makyajını da nude tonlarda farlarla ve eyeliner ile tamamlayıp dudağınıza da bir parlatıcı yada sadece renkli lip balm kullanabilirsiniz. 

Yeni ürünler mii..! Hayır bu kötülüğü kendinize yapmayın. Yeni aldığınız daha önce hiç kullanmadığınız krem, yüz temizleme jeli, tonik veya herhangi bir bakım ürünü. Cildinizde nasıl bir etkisi olduğunu bilmediğiniz ürünleri kullanmak için buluşma gününün geçmesini bekleyin. Düşünsenize kremi kullandınız ve sivilce yaptı.. Hayırrr.. Yok yok siz riske atmayın. 

Kıyafet seçimi de çok önemli. Kesinlikle kendinizi rahat hissettiğiniz kıyafetler seçin. Sürekli çekiştirilen mini etekler, yakası açılıp duran gömlek veya tshortlerden kaçının. O gün zaten bir heyecan olacak birde oram açıldı mı buram görünüyor mu derdine düşüp günü öyle geçirmeyi kimse istemez. Yüksek topuklarda o gün düşmanınız olacaktır. Karşınızdaki kişi hadi biraz gezelim dediğinde 'hayır olmaz ayakkabım vuruyor' demek kötü olabilir.

Gelelim kokulara. Perfümleeer... Karşınızdaki kişinin temiz güzel çiçeksi bir koku duyması her zaman +1 demektir. Ağır parfümlerden kesinlikle uzak durun. Hep kullandığınız çok sevilen beğenilen bir parfüm ise tamam ağır olsa da olur ama o kokuyu da az sıkmalısınız. Kimseyi kokudan boğmaya hakkımız yok kızlar.. :)) 

Saçlarrr.. Saçlarınızda çok beğenilen size yakışan bir model tercih edin. Örneğin örgülü modeller her zaman candır. :) Daha önce kullanmadığınız bir saç modeline karar verdiyseniz kesinlikle prova yapın. Planladığınız gibi gitmezse değiştirme şansınız olsun. Buluşmaya geç kalmayı kimse istemez. Yani azıcık da bekletin de abartmayın. :)

Yemek konusu da önemli şimdi onu atlamayalım. Buluşmadan önceki günler hafif şeyler yemeye özen gösterin. Sivilce yapacak yiyeceklerle o günlüğüne düşman olun.. Çikolata ile sonra barışırsınız. :) Yemek konusu buluşmada da önemli. Düşünsenize susamlı bir yemek söylediniz ve dişlerinizin arası ful fırından yeni çıkmış simit gibi susam dolu.. Yok tamam sakin bu yüzden susamdan uzak durun. Yemek seçiminde dikkat etmeniz gereken ana konu bu düşlere bulaşma yada diş aralarında kalma riski en az olanları seçin. Yeme şeklide önemli mesela hamburger söylemeyin onu bıçakla yiyecek halimiz yok..

Evet kızlarr..Siz bunları yaparken karşınızdaki de birçok taktik uygulayacaktır. Espriler yapacak size birşeyler anlatacaktır. Esprilerine tebessüm edin anlattıklarını dinleyin. Ortamın rahatladığını göreceksiniz. En önemlisi de kendinize güvenin. Çok güzel bir kız olduğunuza önce siz inanın ve o güzel gülüşünüzü (dişlerinizi fırçaladınız dmii..) yüzünüzden eksik etmeyin. :)

Umarım ilk buluşmanız harika geçer ve çok mutlu olursunuz..

Güzel Günlerr..




Yorumlar

  1. Merhabalar bende yeni blog açtım nasıl olduğu hakkında yorumlarını paylaşır ve beni takip edersen çok sevinirim.
    http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Yeni birileriyle tanisacaklar için güzel tavsiyeler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder