Zayıf Görünmenin Yolları.. Doğru Kıyafet Seçimi..



  Herkese merhabaa.. Kilolar birçoğumuzun sorunu. Fazlalıklardan kurtulmak hem sağlığımız açısından hemde dış görünüşümüz açısından önemli. Kesinlikle düzenli beslenme ve sporu herkese öneriyorum. Ancak fazlalıklarımızdan hemen kurtulamayacağımız için nasıl daha zayıf görünürüz bunları konuşacağızz..



İlk adım elbetteki vücudunuzu tanımak. Hangi bölgenizden şikayetçisiniz, yada hangi bölgenizin ön plana çıkmasını istiyorsunuz bunları bilmeniz gerekir. 


Öncelikle en önemlisi kendinize güvenmeniz. Kendinize 'ben çuval giysem bile yakışır' demelisiniz. Özgüveniniz yürüyüşünüze ve davranışlarınıza mutlaka yansır. Karşınızdaki kişi bu özgüveni görecektir :)

Siyah her zaman fazlalıkları gizler ve zayıf gösterir.

Kıyafetlerinizdeki şekiller sizi ele verir. Eğer büyük desenler giyerseniz kilonuzu ortaya çıkarırsınız daha küçük desenli kıyafetler seçmelisiniz.

Eğer kalçalarınızdan şikayetçiyseniz çan etekler her zaman kurtarıcınız olacaktır. Hem belinizi ince gösterecek hemde kalçanızı gizleyecektir.

Enine çizgili kıyafetleri kesinlikle tercih etmeyin. Bu çizgiler sizi daha kilolu gösterecektir. Boyuna ve ince çizgiler sizi hem uzun hemde zayıf gösterir.

Pantolon seçerken de çok dikkatli olmalısınız. Kalçalarınızdan şikayetçiyseniz pantolonunuzun arka cebi olmasına dikkat etmelisiniz. Cepsiz pantolonlar kalçaları her zaman daha büyük gösterir.

İç çamaşırları her zaman önemlidir. Göğüslerinizi büyük buluyorsanız toparlayıcı bir sütyen, eğer kalçalarınızı büyük buluyorsanız toparlayıcı bir çamaşır her zaman işinizi görür.

Bronz ten her zaman daha zayıf görünür. Nasıl makyajda kontür işlemi ile burun küçültüyoruz yada yanakları gıdıyı arka plana atıyoruz işte buda aynı mantık.

Saçlarınızı yukardan at kuyuğu yada topuz yapmak yuvarlar yüzünüz varsa daha uzun gösterecektir. Aynı şekilde kısa boylularda saçlarını toplamalı ve omuzlarını ortaya çıkarmalıdır.

Koyu renk opak çoraplar bacaklarınızı daha zayıf gösterecektir.

Ayakkabı seçimi de kıyafet seçimi kadar önemlidir.Çoğumuzun vazgeçilmesi yüksek topuklar her zaman uzun gösterdiği için daha zayıf bir vücut görünümü sağlayacaktır.Bilekten bağlamalı yada bootie ayakkabılar yani kısa botlar boyunuzu kısa gösterir.

Uzun boylu görünmenin altın kuralı tulumlardır. V yakalı, giydiğiniz topuklu ayakkabıyı kapatacak boydaki tulumlar her zaman boyunuzu uzun gösterir.

Etek seçimi çok önemlidir. Dizde veya diz altında biten uzun etekleri tercih etmelisiniz. Kesinlikle mini etek giymeyin çünkü dikkati kalın olan üst bacaklara çekmiş olursunuz.

Blazer ve uzun olan ceketler her kalçalarınızı kapatır hemde omuzlarınızı daha geniş gösterir.



Hemen hemen temel kurallar bunlar. Tabi ki spor yapıp fazla kilolarınızdan kurtulmak en doğru taktiktir. Kendinize güvenin ve çuval olayını unutmayın.. :))

Güzel Günlerrr..

Yorumlar

Yorum Gönder