Maybelline Master Precise Eyeliner



  Herkese yeniden merhaba. Eyeliner çekmenin kolay yolu ve Göz şekline göre eyeliner yazılarımdan sonra birde bana göre en kolay kullanılan kalem eyeliner veya keçe uçlu eyelinerden bir örnek vermek istedim. Buda maybelline master precise eyeliner oldu.


   

   Öncelikle başta da dediğim gibi çok kolay bir uygulanışı var ama bu kalem eyelinerler için genel olarak geçerli olan bir durum. Bu eyelinere gelecek olursak eve kullanımı sürümü kolay ama ucundan sürmek istediğinizde bu mümkün olmuyor. Düz bir şekilde tutup inci bir şerit halinde kirpik diplerinize geçmenize izin vermiyor çünkü uzu kırılıyor. Ben o şekilde de sürerim derseniz tabi bu sizin tercihiniz.



  Eyeliner'ın ucu oldukça uzun ve ince ben bunun bir avantaj olduğunu düşünerek aldım ama ince olduğu kadar zayıf da bir ucu var bu yüzden dik tutarak uygulamanızın pek bir imkanı olmuyor. Bende yan tutarak uyguladım ama bu seferde göz kapağıma batma yaptı. Bu durum kişiye göre değişiyor mu yada sadece ben mi hissettim onu bilmiyorum ama yan tutarak sürerken keçesi gözüme batma yaptı. 


  Güzel yönlerine gelirsek herhangi bir dökülme, bulaşma, akma ile karşılaşmadım ve rengi de oldukça koyu ve güzel. Resimde gördüğünüz gibi ince ve kalın çekebiliyorsunuz ince biraz zor olsa da imkansız değil :) Kalın çekerken de dediğim gibi batma yaptı. Yani açıkçası diğer birçok markanın övülen eyelinerleri varken tekrar gidip bunu almam. Diğerlerini de denemekte fayda var. Sizinde hassas göz kapaklarınız varsa kesinlikle önermediğim bir eyeliner oldu. Belkide daha yumuşak ve kısa uçlu eyelinerler işinizi görecektir. 

Güzel Günler...

Yorumlar

  1. Takibe aldim canım ^-^ Mutlu haftalar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler bitanem hoş geldinn :)) Sanada mutlu haftalar :*

      Sil
  2. Takipteyim sevgiler:))Beklerim canım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder