Essence Maskara Ve Far Bazı


   Herkese yeniden merhabaa.. Bugünkü konumuz essence'in bazları olacak. Uygun fiyatları ve güzel ürünleri ile bilinen essence markasını gratis ve rossmann mağazalarında bulabilirsiniz. 



  Öncelikle herkesin öve öve bitiremediği far bazından başlayalım. Far bazının dış görünüşü ve uygulanışı aşağıdaki resimden görebileceğiniz gibi bir concealer ile aynı.  Ve aynı olan bir diğer özelliği ise rengi. Genelde beyaz ve sürüldüğünde şeffaf hale gelen bazlara alışmış olmalıyız ama bana kalırsa böyle bir baz daha güzel iş görecektir. Neden derseniz hem gözünüzdeki damarlı görüntüyü alıyor ve göz kapağının rengini eşitliyor hemde farınızı sabit tutuyor daha ne olsun.


  Bana sorarsanız far bazını oldukça güzel buldum. İşini gerçekten güzel yapıyor. Farları tutuşu, pigmentasyonlarını arttırması, rengi ile göz kapağını nötrlemesi ve son olarak da fiyatının çok uygun olması. Bir far bazından başka ne bekleyelim ki :)



  Gelelim maskara bazına. Maskara bazı diğer maskara bazları gibi beyaz renkte fırçası güzel ve sürümü oldukça kolay. Maskaranın üzeride bazınızı uyguladıktan hemen sonra bazın kurumasına izin vermeden rimelinizi uygulamanız gerektiği yazıyor ama bence bu yanlış bir yöntem. Çünkü bazdan hemen sonra rimel uyguladığınızda rimeliniz bazı tamamen süpürüyor böyle olunca da hem bazın bir etkisi kalmıyor hemde rimelinizin fırçasına bulaşarak beyazlaştırıyor. Ben bu bazı uyguladıktan sonra kurumasını bekliyorum  ve rimelimi daha sonra uyguluyorum. Evet biraz zaman alıyor, beyazlıkları kapatmak zor olabiliyor ama etkisi inanılmaz güzel. Bana sorarsanız birde böyle deneyin. 



  Ve işte essence'in maskara ve far bazı bu şekildeydi. Çok uygun fiyatlı ve işlerini beklediğimden daha güzel yapan ürünler oldu. Uygun fiyatlı dedik dedik fiyatlarını söylemeden olmaz değil mi :)) İki bazın fiyatı da 9.25  umarın sizlerde benim kadar memnun kalırsınızz..


 Güzel Günler...




Yorumlar

  1. Çok güzel yorumlamışsın canım, şu far bazını son zamanlar çok merak eder oldum herkes övüyor hakikaten.. Maskara bazınıda hiç biryerde bulamadım malesef :/ Güle güle kullan ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler bitanem. Umarım sende bulabilirsin gerçekten işlerini güzel yapan ürünler :))

      Sil
  2. Takipdeyim tatlım. Bloguma hoş geldinn :))

    YanıtlaSil
  3. Blogunuz hayırlı olsun. Izlemedeyim sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Bende artık takipteyim :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder