The Balm Mary-Lou Manızer


   Herkese yeniden merhabaa. Bugünkü konumuz the balm'ın mary-lou manızer'ı olacak. Ben aslında çok aydınlatıcı insanı değildim ama the balm ürünleri ile tanışınca fikrim değişti. Calıfornıa paletindeki aydınlatıcıyı kullandıktan sonra ne kadar güzel duruyor deyip aydınlatıcılara ısınmaya başladım. Calıfornıa paletini merak ediyorsanız buradaki yazıma bir göz atabilirsiniz.
   



  Aydınlatıcılarla nasıl tanıştığım konusunu bir kenara bırakarak Mary-Lou aydınlatıcımıza geri dönelim. Öncelikle aydınlatıcıdan beklentiniz, sizi daha sağlıklı, canlı, ışıltılı ve ıslak bir cilde kavuşturması olmalıdır. Işıltıdan kastım tabi ki sim değil yalnızca daha sağlıklı bir görüntü. Bana sorarsanız Mary-Lou kesinlikle şişirilmiş bir ürün değil yani söylenen tüm övgüleri hak ediyor. Sadece dikkat etmeniz gereken aşırıya kaçmamak ve ne kadar kullanmanız gerektiğini bilmek.



   Aydınlatıcılar yüzümüzde ortaya çıkarmak istediğimiz bölgelere uygulanır. Nasıl bronz pudralarımızı kullanarak gölgelendirme işlemi yapıyoruz ve bazı bölgelerimizi geri plana atıyorsak aydınlatıcı ile de ön plana çıkarıyoruz. Eğer yüzünüzde sorunlu bölgeleriniz varsa kesinlikle bu bölgelere aydınlatıcı uygulamayın. Sonuçta kimse cildindeki sorunlu kısımların ön plana çıkmasını istemez.  
   Genel olarak aydınlatıcılar elmacık kemiklerinin üzerine, burun kemiğine, dudak üzerine, isteğe göre çeneye ve alın ortasına da uygulanabilir. Yağlı ciltler veya T bölgesi yağlı olan ciltler alın, kurun ve çene aydınlatmasını yapmamalıdır.



  Mary-Lou oldukça pigmentli bir ürün olduğundan dolayı uygularken çok dikkatli olmalısınız. Yüzünüzü bir anda disko topu gibi parlak bir hale getirebilir. Kesinlikle kılları sık ve tok fırçalar ile uygulamayın. Bu fırçalar hem dağıtmanızı zorlaştırır hemde bir anda çok fazla ürün almanıza neden olur. Seyrek kıllı kıllı fırçalar tercih etmeniz daha doğru bir seçim olacaktır.



  Mary-Lou Manızer'ı birçok internet sitesinde bulabilirsiniz ama ben görüp deneyip almak istiyorum derseniz the balm markası Türkiye'de yalnızca gratislerde bulunuyor. Eğer Mary-lou size çok açık renli geldiyse yada daha pembe ve bronz renkli bir ürün arıyorsanız Mary-lou'nun kardeşleri Cindy-Lou ve Betty-Lou'ya da bir göz atabilirsiniz. İndirimsiz fiyatları 50 tl olan bu ürünleri indirimlerde 25-30 tl arasında bir fiyata da alabilirsiniz. Eğer Mary-Lou'dan hoşlanmadıysanız başka birçok markanın krem, likit veya pudra aydınlatıcıları mevcut. Dilerseniz onlara da bir bakabilirsiniz.



Güzel Günler...


Yorumlar

  1. Ben bu aydınlatıcıyı çok merak ediyorum ama nasıl uygulamam gerektiği konusunda pek bir fikrim yoktu. Yazınız benim için epey faydalı oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim hayatım. Eğer bu aydınlatıcıdan almak istersen hazır bayram indirimi varken bir bakabilirsin. Ben çok memnunun tavsiye ederim canım.

      Sil

Yorum Gönder