Garnıer Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu


    Makyaj yapmayı tabi ki çoğu bayan sever peki ya bu makyajı doğru ve güzel temizleyebiliyor muyuz? Sizler için garnıer kusursuz makyaj temizleme suyunu denedim ve yorumlarımı paylaşacağım. 






   Garnıer kusursuz makyaj temizleme suyunun en büyük artısı tüm makyajınızı tek başına temizlemesi. Göz makyajınız, ten makyajınız ve rujunuzu temizlemek için tek ürün. Cildinizi hem temizliyor hemde ferahlatıyor. Durulamaya gerek kalmadan hem temiz hemde ferah bir cilde kavuşturuyor. Cildinizdeki makyajı kiri ve yağı temizliyor. Gramaj olarak da büyük olması bir avantaj, aldığınızda uzun süre kullanma şansı tanıyor.




   Peki en etkili sonuç için nasıl kullanmalıyız? Kullandığınız pamuğa (kare yuvarlak yada normal bir pamuk olabilir) bir miktar garnıer kusursuz makyaj temizleme suyundan dökün. Pamuğu biraz gözlerinizde bekletin çok hafifçe yuvarlak hareketlerle rimelinizin yumuşamasını bekleyin. Yine bastırmadan çok hasis bir şekilde silin. Gözlerinize asla bastırmayın zarar vermek istemeyiz. Makyaj temizleyici döktüğünüz pamuğu gözlerinizde biraz bekletmeniz makyajınızı kolayca çıkaracaktır. Garnıer 400 ml'lik şişesi ile 200 kez kullanım şansı sağlıyor. Rahatlatıcı ve temizleyici formülü ile hassas cilt için bile uygun bir temizleme suyu. 



    Gerçekten isminin hakkını veren kusursuz makyaj temizleme suyu. Bütün makyajınızı temizlemekle kalmıyor ve cildinizde ferah temiz bir his bırakıyor. Yağ kir makyaj kalıntısı bırakmadan kusursuz bir temizlik sağlıyor. Bana sorarsanız alışveriş listenize eklemelisiniz. 





Yorumlar