Kurtarıcı elbise

Elbise, daha doğrusu tek parça kolaylığını hepimiz severiz. Bir anlamda kurtarıcımız olur. Ama tek parça bile olsa o elbiseyi seçimlerimizle güzelleştirir tarzımızı yansıtırız.

Bu seçimlerimizden ilki kemer. Elbiseyi bambaşka bir havaya sokan, doğru bir kullanımla belinizi daha ince gösteren şık bir seçim. Hele yazın her giydiğiniz elbiseye bir kemer ve kemerin renginde bir yazlık ayakkabı ile şık bir görüntü elde edebilirsiniz. 


Başka bir seçenek de takılar ve şapka.. Büyük kolyeler, küpeler ve bileklikler hatta yazın çok yakışan halhallar. Elbiseyi bir anda çok daha şık bir hale getirmenize olanak sağlar. Yazın kullandığınız büyük renkli hasır şapkalar elbise sandalet kombini çok doğru bir seçim olacaktır.



 Ve ayakkabı seçimleri... Ayakkabı seçiminizi çok dikkatli yapmalısınız. Kısa bir elbisenin altına boti tarzı bir ayakkabı giymek kısa bacaklara sahip kişiler için çokda uygun olmayacak bacak boyunu daha da kesip olduğundan kısa gösterecektir. Eğer bacak boyunuza güveniyorsanız çizme, bir elbiseye şüphesiz en çok yakışan seçim olacaktır. Tabi bununla birlikte yazın stiletto ve sandaletlerinde hakkını yememek lazım. Bacak boyunun uzun görünmesini isteyenler için çok şık bir seçim olacaktır.





Yorumlar